Elbeyli Anaokulu
HÜRRİYET MAH. SAĞLIK CAD. ELBEYLI ANAOKULU BLOK NO 2 ELBEYLİ / KİLİS

VİZYON

Milli ve manevi değerlere bağlı Kendi kendini yönetebilen, Yaratıcı, Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, Çevresiyle iyi iletişim kurabilen, sosyal,Sorumluluk sahibi, Pozitif enerjiyle ve ekip ruhuyla çalışan, Kendi ve çevresindekilerin hakkını koruyabilen, Farklı görüş ve düşüncelere saygılı, Doğayı ve çevreyi seven, koruyan,Türkçe’yi doğru ve güzel konuşan Çocuklar yetiştirmek…

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek. Odak noktamız, çocuğa öğretmek istediklerimiz değil, onun öğrenmek için ihtiyaç duyduklarını öğretmek. Estetik, yaratıcı, olumlu, sosyal ilişkiler içeren, dil ve kavram gelişimini , bilim ve teknolojiyi kullanarak da destekleyen çeşitli etkinliklere yer vermek Merak uyandırmak. Soru sormasını, düşüncelerini ifade edebilmesini, rahatça cevaplar üretebilmesini sağlamak. Hayal gücünü geliştirici ortamlar sağlamak. Çocuğun kendi kendine öğrenmesini sağlayarak öğrenmeyi öğretmek. Kendisine ve çevresine zarar vermemek koşulu ile özgürlük ve sınırlama tanımak ve taşıyabileceği kadar sorumluluk vererek içten denetimli insanlar yetiştirmek. Müzik, oyun ve drama etkinliği ile çocuğun kendi isteği ile katıldığı, eğlendiği, bilgi ve beceri kazandığı, fikirlerini ve duygularını anlatma fırsatı bulduğu, başkalarının duygu ve düşüncelerini de dinlemeyi ve anlamayı öğreneceği bir ortam hazırlamak.

NORMAL ÖĞRETİM

08.30 13.30

KALORİFER VE KLİMA

İlçede Öğretmen ve Memur Servisleri bulunmaktadır.

33 Km.